VentureOUT

Добре дошъл във VentureOUT


В продължение на мисията ни да предлагаме конкретни ресурси за ЛГБТИ хора в България, ти представяме новата ни инициатива VentureOUT: кариерен център за млади ЛГБТИ хора в началото на кариерата си. Чрез VentureOUT ще можеш да си отговориш на много от въпросите, които притесняват младите ЛГБТИ хора в България, като: Как да започна кариерния си път? Кой е правилният работодател за мен? Как да се представя най-добре на интервю?

VentureOUT предлага безплатни консултантски услуги, насока и съвет в началото на кариерата ти: как да изготвиш биография или мотивационно писмо, какво да очакваш от работния живот, дава съвети как да подбереш ЛГБТИ приятелски настроен работодател и как да се подготвиш за последната част от този път – интервюто. Скоро ще предлагаме и повече информация за работодатели, трудово право, обучения и дори да получиш помощ с директни възможности при работодатели, партньори на Сингъл Степ.

В момента можеш да се възползваш от консултантски срещи, наживо или онлайн, включващи съвети за кариерния ти път, като се запишеш за среща в календара по-долу.

Довери ни се, за да можем да сме ти от полза. Винаги сме ценяли личното ти пространство и конфиденциалността ти и ще продължим да спазваме тези стандарти и във VentureOUT. Услугите във VentureOUT са безплатни и насочени към хора, навършили 18 години.

Константин Кунев

Мениджър VentureOUT


Константин е професионалист в сферата на човешките ресурси с над 10 години опит в IT и аутсорсинг индустрията. Неговият фокус е върху развитие и обучение на организационно ниво и развитие на таланти на индивидуално ниво...

Виж повече

Можеш да запишеш индивидуална консултация с Константин в свободните часове в календара - избери дали да е в нашия офис или онлайн и ще получиш мейл, потвърждаващ дата и час.

октомври 2019
пн вт ср чт пт сб нд
30123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031123

Ако имаш въпроси, винаги можеш да ни напишеш и мейл на ventureout@singlestep.bg


Партньори

Enhacv