Историите

Тук ние от "Сингъл Степ" представяме личните истории на хора от ЛГБТИ общността и техните съмишленици.
Вярваме, че опитът на другите ще помогне на вас, младите хора от общността, както и на вас, родителите, близките и приятелите им.
07.05.2024

Ани Драганова от „Сингъл Степ“ стартира своята частна практика в Бургас

Днес ви разказваме за Ани Драганова – психолог и психотерапевт. Ани е част от екипа на фондация „Сингъл Степ“ още от самото ѝ създаване през 2017г, като започва пътя си като доброволец на чата. В момента е водещ на онлайн групата за подкрепа на младежи от цялата страна. 
30.03.2021

Моята история: “Аз съм момче”

Аз не съм по-малко човек, защото това някой да е с различна идентичност или сексуална ориентация, от „нормалната“, не го прави по-малко човек и по-малко заслужаващ права и възможност да се реализира...
11.10.2020

Моята история: Тони, транс мъж (Видео)

Днешният, 11 октомври е свързан с така нареченото “разкриване” / “coming out” на ЛГБТИ хора.
14.09.2020

Моята история: Д.Н.

Винаги съм бил съвсем обикновено момче, израснал в що-годе нормално средно статистическо семейство...
02.05.2020

Нашата история: Алин и Седрик (Видео)

Нашите приятели Алин и Седрик от проекта PAINT споделиха защо са започнали този специален проект с интервюта на ЛГБТИ хора от цяла Европа, какви са личните им истории на хора от общността и какво биха казали на младежите в България.
15.04.2020

Моята история: Герард Конли (Видео)

През октомври 2019 година, Герард Конли се върна в България по покана на Сингъл Степ, за да представят заедно българската адаптация на книгата му "Заличено момче" и филма по нея, в който участваха Никол Кидман и Ръсел Кроу.