Новини

Новини


25.07.2021

Световната здравна организация подкрепя домашното тестване за ХИВ на Сингъл Степ

Световната здравна организаци (СЗО) представя модела ни за домашно тестване за ХИВ #endHIVbg като добра практика, която публикува на сайта си.
21.07.2021

Безплатно тестване за сексуално предавани инфекции

В разгара на лятото, когато е време за почивка, море и любов, нека да говорим и за сексуалното здраве. Предлагаме ти да се тестваш напълно безплатно за ХИВ, Сифилис, Хепатит Б и С в The Steps, общностния център на Фондация Сингъл Степ.
30.06.2021

40 години СПИН епидемия – къде е прогресът?

В навечерието на приемането на новата държавна програма за превенция и контрол на ХИВ/СПИН и сексуално предавани инфекции 2021-2025 от страна на Министерство на здравеопазването и Министерски съвет, фондация Сингъл Степ проведе национална кръгла маса в The Steps на тема „Елиминация на стигмата в ХИВ“, в партньорство с Angelini Pharma и Gilead Sciences.
28.06.2021

TRUE COLORS

Бунтовете в Ню Йорк в Stonewall през 1969 г. видяха как членовете на LGBTQ общността се сблъскват с полицията в широко известното като катализатор за съвременното движение за правата на гейовете.
23.06.2021

Step Forward MURAL ART OPEN CALL

Step Forward e инициатива за безвъзмездна подкрепа на съвременен градски артист, който да разгърне художествената си визия на тема #freedomtobeyourself, организиранa съвместно от Visionary, Single Step и Spark & Riot.
10.06.2021

Безплатно тестване за сексуално предавани инфекции в месеца на Прайд

В тази статия ще разгледаме какъв е рискът от инфектиране с COVID-19 за серопозитивни хора и препоръки за прилагане на ваксинация срещу коронавируса при лица с HIV.