Новини

Новини


27.08.2021

Сингъл Степ – член на WPATH.org

Горди сме да съобщим, че преди няколко дни Анна Жукивская, координатор на програмата за психологическа подкрепа към Сингъл Степ, официално бе приета като пълноправен член на тази световна професионална общност...
10.08.2021

Lucid Eve e избраният артист в инициативата ни Step Forward MURAL ART

Lucid Eve e избраният артист, който да разгърне своето въозбражение под формата на стенопис, част от общностното мултифункционално пространство The Steps...
25.07.2021

Световната здравна организация подкрепя домашното тестване за ХИВ на Сингъл Степ

Световната здравна организаци (СЗО) представя модела ни за домашно тестване за ХИВ #endHIVbg като добра практика, която публикува на сайта си.
21.07.2021

Безплатно тестване за сексуално предавани инфекции

В разгара на лятото, когато е време за почивка, море и любов, нека да говорим и за сексуалното здраве. Предлагаме ти да се тестваш напълно безплатно за ХИВ, Сифилис, Хепатит Б и С в The Steps, общностния център на Фондация Сингъл Степ.
30.06.2021

40 години СПИН епидемия – къде е прогресът?

В навечерието на приемането на новата държавна програма за превенция и контрол на ХИВ/СПИН и сексуално предавани инфекции 2021-2025 от страна на Министерство на здравеопазването и Министерски съвет, фондация Сингъл Степ проведе национална кръгла маса в The Steps на тема „Елиминация на стигмата в ХИВ“, в партньорство с Angelini Pharma и Gilead Sciences.
28.06.2021

TRUE COLORS

Бунтовете в Ню Йорк в Stonewall през 1969 г. видяха как членовете на LGBTQ общността се сблъскват с полицията в широко известното като катализатор за съвременното движение за правата на гейовете.