GenerationArt представя:


10.04.2023

GenerationArt: Александър Арнаудов

Поетът Александър Арнаудов споделя части от своята нова стихосбирка „Биография на бездната“ и разказва за вдъхновението си и за живота си като поет.
21.11.2022

GenerationArt: Андреа Драгов

Андреа Драгов е преводач, автор, движенец, а отскоро и режисьор. Все още е на 27 години, от София.
09.11.2022

GenerationArt: Мартин Върбанов

Днес в GenerationArt ви представяме Мартин Върбанов - актьор, танцьор и поет.
31.10.2022

GenerationArt: Gabriella Red

В GenerationArt ви представяме авторката Gabriella Red - писателка и поетеса.
05.10.2022

GenerationArt: Хараламби Марков

В рамките на GenerationArt ви представяме Хараламби Марков - небинарен български писател на кратки разкази, рецензент и редактор, работещ във фантастичните жанрове.
29.09.2022

GenerationArt: Viá T. Nam

Днес в рамките на GenerationArt ви срещаме с една от новите звезди на българската драг сцена – екзотичната принцеса Viá T. Nam.

Стани част от GenerationArt


Създадохме GenerationArt, за да ти дадем пространство, възможност, сцена да се изразиш и да покажеш своето изкуство. Без значение каква е твоята посока, какъв е твоят жанр и форма, нямаме търпение да споделиш работата си с нашата публика. Това е отворена покана за хора от цялата страна, без краен срок – пиши ни на с кратко описание на жанра, в който работиш и какво е твоето послание чрез изкуството; изпрати ни няколко от най-добрите си работи (ако файловете са твърде големи, използвай платформи за трансфер на файлове) и прецени дали искаш да се представиш с име, град и години. Ако имаш свои страници, профили или канали в социалните мрежи и искаш да ги споделим, отбележи ги в мейла си. В края на всеки месец екипът ни ще подбира предложенията и ще представя по един артист, който иска да покаже работата си чрез GenerationArt – ще публикуваме творбите тук на нашия сайт, както и в профилите ни в социалните мрежи. Това е твоето място, използвай го и бъди себе си.От ноември 2019 г. GenerationArt е част от тригодишния проект „Овластяване на млади ЛГБТИ хора чрез достъп до услуги, мотивация и фокусирана промяна на политики“, който се изпълнява с финансова подкрепа, предоставена от Исландия, Лихтенщайн и Норвегия по линия на Финансовия механизъм на ЕИП. Основната цел на проекта е подкрепа и овластяване на млади ЛГБТИ хора и работещите с тях професионалисти.

Цялата отговорност за съдържанието на тази рубрика се носи от фондация „Сингъл Степ“ и при никакви обстоятелства не може да се приема, че то отразява официалното становище на Финансовия механизъм на ЕИП и Оператора на Фонд Активни граждани България.