GenerationArt

GenerationArt представя:


23.12.2020

GenerationArt: Ани-Яна Ивановска

Ани-Яна Петеринова Ивановска.. или на кратко Ивановска. Фотограф, Мърчендайзер & Стилист. Минималист...
22.11.2020

GenerationArt: Емили Николова

Eмили е творец в пълния смисъл на думата, който не се ограничава само с една роля...
13.10.2020

GenerationArt: Мадлен Василева

Мадлен е от онези млади хора, които съчетават в себе си много таланти, като...
24.09.2020

GenerationArt: Виктор Антонов

Продължаваме да представяме нови лица в #GenerationArt , като този път казваме "Здравей!" на Виктор, чиято история звучи така...
19.07.2020

GenerationArt: Росица Траянова

"В зародиша на всяка идея има един личен момент, едно особено усещане на стоп-кадър, в който най-ясно концепцията си казва думата, не аз, тя."
09.04.2020

GenerationArt: Атанас Буковинов

Представяме ви Атанас Буковинов, илюстратор, който създава уникални неща. Вижте и се убедете сами!

Стани част от GenerationArt


Създадохме GenerationArt, за да ти дадем пространство, възможност, сцена да се изразиш и да покажеш своето изкуство. Без значение каква е твоята посока, какъв е твоят жанр и форма, нямаме търпение да споделиш работата си с нашата публика. Това е отворена покана за хора от цялата страна, без краен срок – пиши ни на с кратко описание на жанра, в който работиш и какво е твоето послание чрез изкуството; изпрати ни няколко от най-добрите си работи (ако файловете са твърде големи, използвай платформи за трансфер на файлове) и прецени дали искаш да се представиш с име, град и години. Ако имаш свои страници, профили или канали в социалните мрежи и искаш да ги споделим, отбележи ги в мейла си. В края на всеки месец екипът ни ще подбира предложенията и ще представя по един артист, който иска да покаже работата си чрез GenerationArt – ще публикуваме творбите тук на нашия сайт, както и в профилите ни в социалните мрежи. Това е твоето място, използвай го и бъди себе си.От ноември 2019 г. GenerationArt е част от тригодишния проект „Овластяване на млади ЛГБТИ хора чрез достъп до услуги, мотивация и фокусирана промяна на политики“, който се изпълнява с финансова подкрепа, предоставена от Исландия, Лихтенщайн и Норвегия по линия на Финансовия механизъм на ЕИП. Основната цел на проекта е подкрепа и овластяване на млади ЛГБТИ хора и работещите с тях професионалисти.

Цялата отговорност за съдържанието на тази рубрика се носи от фондация „Сингъл Степ“ и при никакви обстоятелства не може да се приема, че то отразява официалното становище на Финансовия механизъм на ЕИП и Оператора на Фонд Активни граждани България.