CampOUT

CampOUT

В България има много млади ЛГБТИ артисти и от големи, и от по-малки населени места, които искат да се развиват професионално, да творят и да бъдат себе си.

За тях организираме ежегодния си CampOUT – петдневна артистична работилница, фокусирана върху няколко отделни жанра.

Чрез нея, искаме да предоставим възможност на млади артисти от общността ни да получат познания и вдъхновение от успешни български и чужди ментори, да се чувстват свободни да бъдат себе си, да се изразяват и да творят заедно в рамките на определените няколко дни. Освен специализираните в отделните жанрове ментори, предвиждаме и познати гост лектори, които да ни разказват как да се продаваме като артисти, как да излизаме от зоната си на комфорт, как да създаваме мрежи и да популяризираме работата си.

За нас е важно да дадем възможност за участие на млади хора от 18 до 25 години, с ясна посока и мотивация, с желание за развитие и креативен заряд. Всяка година обявяваме датите за работилницата два месеца предварително, заедно с жанровете и менторите и отваряме процеса за кандидатстване, чрез който подбираме крайните участници. След това провеждаме кратко интервю с всеки и уговаряме детайлите: къде ще се проведе CampOUT, как ще се организира транспортът, настаняването и други. Тези разходи се покриват от Сингъл Степ.

Очаквайте подробности за тазгодишния CampOUT: следете сайта и профилите ни в Facebook и Instagram.

Ако имате някакви въпроси, не се колебайте да ни пишете на 

CampOUT 2019

20.11.2019

Представихме CampOUT: идентичност и персона в Пловдив

На 11 ноември, в PLOVEDIV Gallery представихме изложбата CampOUT: идентичност и персона.
26.10.2019

Представихме CampOUT: идентичност и персона

На 17 октомври, в One Gallery представихме изложбата CampOUT: идентичност и персона.
04.10.2019

Заповядайте на „CampOUT: идентичност и персона“

Изложбата събира множество фотографии, видеореализации с ефектна хореография и арт колажи, създадени изцяло по време на едноседмичната арт работилница от млади ЛГБТИ артисти от цялата страна.