CampOUT

В България има много млади ЛГБТИ артисти и от големи, и от по-малки населени места, които искат да се развиват професионално, да творят и да бъдат себе си.

За тях организираме ежегодния си CampOUT – петдневна артистична работилница, фокусирана върху няколко отделни жанра.

Чрез нея, искаме да предоставим възможност на млади артисти от общността ни да получат познания и вдъхновение от успешни български и чужди ментори, да се чувстват свободни да бъдат себе си, да се изразяват и да творят заедно в рамките на определените няколко дни. Освен специализираните в отделните жанрове ментори, предвиждаме и познати гост лектори, които да ни разказват как да се продаваме като артисти, как да излизаме от зоната си на комфорт, как да създаваме мрежи и да популяризираме работата си.

За нас е важно да дадем възможност за участие на млади хора от 18 до 25 години, с ясна посока и мотивация, с желание за развитие и креативен заряд. Всяка година обявяваме датите за работилницата два месеца предварително, заедно с жанровете и менторите и отваряме процеса за кандидатстване, чрез който подбираме крайните участници. След това провеждаме кратко интервю с всеки и уговаряме детайлите: къде ще се проведе CampOUT, как ще се организира транспортът, настаняването и други. Тези разходи се покриват от Сингъл Степ.

Очаквайте подробности за тазгодишния CampOUT: следете сайта и профилите ни в Facebook и Instagram.

Ако имате някакви въпроси, не се колебайте да ни пишете на 

CampOut-image1

CampOUT 2020

10.06.2021

Интерактивната изложба “CAMPOUT: ЗАД МАСКАТА”

Преди година организирахме нашата втора артистична ЛГБТИ+ работилница CampOUT, в която отново събрахме група млади артисти, които твориха заедно в продължение на 5 дни.
08.09.2020

Пет дни пълни с емоции белязаха CampOUT 2020

CampOUT 2020 приключи, като петте дни, в които участниците работиха заедно...
17.08.2020

Никола Иванов – гост – лектор в CampOUT

Никола Иванов работи като гримьор над 10 години по множество проекти във и извън България.

CampOUT 2019

04.08.2022

CampOut 2022: The Inner Beast пърформънс

На 18ти юли, след 4 дни усилена творческа работа под ръководството на нашите талантливи ментори Яница Атанасова и Мартина Апостолова, се състоя движенческият пърформанс на тема “Inner Beast”, част от лятната работилница CampOut 2022.
20.11.2019

Представихме CampOUT: идентичност и персона в Пловдив

На 11 ноември, в PLOVEDIV Gallery представихме изложбата CampOUT: идентичност и персона.
26.10.2019

Представихме CampOUT: идентичност и персона

На 17 октомври, в One Gallery представихме изложбата CampOUT: идентичност и персона.