Моето разкриване

nitrous oxide supplements pomegranate erectile dysfunction gmc health food stores do penile extenders work

Моето разкриване

Основите

Разпознаването, разбирането и приемането на твоята сексуална ориентация и / или полова идентичност е много важна част от разкриването. Ако не си сигурен, всичко е наред. Може да поставяш под въпрос половата си идентичност, сексуалната си ориентация, или дори и двете едновременно.

Никой не знае със сигурност какво прави един човек лесбийка, гей, бисексуален, транс (“ЛГБТ”), или хетеросексуален. Има много теории (биология, среда, лични преживявания и т.н.), но няма само една причина. Без значение от причината, всички ориентации и идентичности са нормални. Те са част от това, което сме! И най-важното, никой не "избира" да бъде ЛГБТИ!

Добре дошъл

Споделянето на голяма част от това кой всъщност си с други хора, може да бъде вълнуващо и трудно. Има толкова много неща, за които да помислиш: На кого да кажа? Кога трябва да им кажа? Какво ще кажат те? Ами ако аз не съм сигурен? ... Трябва ли да се разкрия?

„Разкриване“ означава да споделиш своята сексуална ориентация и / или полова идентичност с хората в живота ти. Разкриването на всеки е уникален процес, оформен от неговото ниво на комфорт, безопасността на средата му и това кога се чувства готов. След като го премисли, човек може да реши да не се разкрие – и това е ок. Много хора избират да не го правят по различни причини.