fbpx

GenerationArt: Ясен Неделчев

Сингъл Степ – член на WPATH.org
27.08.2021
Днес две български гражданки подадоха жалба в Европейския съд по правата на човека с оплакване, че не могат да регистрират фактическо съжителство у нас
21.09.2021

Представяме ви Ясен: Певец

Ясен Неделчев е певец, текстописец и продуцент от град Варна. Той е от онези изпълнители, които с гласа си те пренасят някъде другаде. Към момента няма авторска музика, но негови кавъри могат да бъдат открити в YouTube.

За себе си той споделя:

Винаги съм се занимавал с музика, по-конкретно с пеене още от малък. Бях в музикален състав в училището ми от 5-ти до 7-ми клас, но напуснах тъй като учителката занимаваща се с ръководенето му не искаше да приеме, че гласът ми мутира и вече не мога да пея толкова високо. Оттогава пея вкъщи, най-вече правя кавъри, които не много често записвам, но обичам да репетирам в 2 през нощта, хаха. Начинаещ съм в индустрията и не съм бил букван по участия досега. Пробвах се да се свържа със заведение за жива музика но ме сийннаха, хаха. Нямам записи от живи изпълнения, но имам запис на кавър вкъщи.

Ясен бе част от артистичната ЛГБТ работилница за млади таланти - CampOut през 2019 година.


Ясен е двадесетият участник, избран да бъде представен в GenerationArt – пространство, в което можеш да се изразиш и да покажеш своето изкуство. Ако и ти искаш да се включиш, поканата е отворена към хора от цялата страна, без краен срок – пиши ни на с кратко описание на жанра, в който работиш и какво е твоето послание чрез изкуството, което правиш. Без значение каква е твоята посока, какъв е твоят жанр и форма, нямаме търпение да споделиш работата си с нашата публика!От ноември 2019 г. GenerationArt е част от тригодишния проект „Овластяване на млади ЛГБТИ хора чрез достъп до услуги, мотивация и фокусирана промяна на политики“, който се изпълнява с финансова подкрепа, предоставена от Исландия, Лихтенщайн и Норвегия по линия на Финансовия механизъм на ЕИП. Основната цел на проекта е подкрепа и овластяване на млади ЛГБТИ хора и работещите с тях професионалисти.

Цялата отговорност за съдържанието на тази рубрика се носи от фондация „Сингъл Степ“ и при никакви обстоятелства не може да се приема, че то отразява официалното становище на Финансовия механизъм на ЕИП и Оператора на Фонд Активни граждани България.