Моята история: Доброволецът


Тук доброволците на "Сингъл Степ" ще споделят какво ги е мотивирало да работят за нашата кауза, какви са личните им истории и какво значи за тях възможността да помогнат
10.04.2020

Моята история: доброволецът VI

За мен всеки проведен чат е една малка победа, една крачка напред. Всяко „благодаря ти, много ми помогна“ е доказателство, че това, което правим, си струва.
19.09.2018

Моята история: доброволецът V

Това е причината да вярвам, че от "Сингъл Степ" има огромна неписана, недостигната и непотърсена нужда – благодарение на тази кауза аз мога да опитам да помогна и да предпазя други хора...
28.08.2018

Моята история: доброволците от САЩ (видео)

За цял един месец група от прекрасни петима млади и ентусиазирани американски студенти бяха доброволци в "Сингъл Степ", по време на тяхното пътуване до България.
17.02.2018

Моята история: доброволецът IV

Осъзнавам какъв късмет имам. Да имам родители, които ме разбират и приемат или поне се опитват, да имам колеги, които ценят работата, която върша и приятели, които да ме подкрепят и се радват за и с мен.
24.01.2018

Моята история: доброволецът III

Не влизаш в роли или в поучителни нравствени осъждания. Просто си там, съзнателен си, присъстваш и слушаш. Тишината и времето понякога са именно това, което те води.
07.01.2018

Моята история: доброволецът II

Занимавам се с доброволстване повече от 12 години. Стига да попадна на кауза, която да намирам за значима и смислена и да вярвам, че има с какво да допринеса, с удоволствие се включвам.