VentureOUT за ЛГБТИ хора


В продължение на нашата мисия да предоставим конкретни ресурси за овластяване на ЛГБТИ хората в България, ние разработихме кариерен център за млади ЛГБТИ хора, които тепърва започват кариерата си. VentureOUT ще ти помогне да си отговориш на много от въпросите, които тревожат младите ЛГБТИ хора в България, като: Как да стартирам кариерата си? Кой е подходящият работодател за мен? Как да се представя най-добре по време на интервю?

Ние предлагаме безплатни консултации, насоки и съвети в началото на кариерата ти: как да подготвиш CV и мотивационно писмо, какво да очакваш от професионалния си живот, как да избереш работодател, подходящ за ЛГБТИ хора и как да се подготвиш за финалната част от този процес - интервюто. Скоро ще предложим повече информация за конкретни работодатели, трудово законодателство, обучение и помощ с директни възможности за компании, дългогодишни партньори на Сингъл Степ.

За няколко кратки месеца имахме 33 уникални потребители (общо 72 консултации), от които 17 души с намерена работа, а 8 с продължено образование, благодарение на VentureOUT.

Започни и развий кариерата си с нас. Винаги сме оценявали твоето лично пространство и поверителност и ще продължим да спазваме тези стандарти с VentureOUT.

Можеш да се регистрираш за безплатна консултация, лично или онлайн, като използваш календара по-долу. Услугите във VentureOUT са безплатни и насочени към хора, навършили 18 години.

Константин Кунев

Мениджър VentureOUT


Константин е професионалист в сферата на човешките ресурси с над 10 години опит в IT и аутсорсинг индустрията. Неговият фокус е върху развитие и обучение на организационно ниво и развитие на таланти на индивидуално ниво...

Виж повече

Партньори

Enhacv