VentureOUT за ЛГБТИ хора


В продължение на нашата мисия да предоставим конкретни ресурси за овластяване на ЛГБТИ хората в България, ние разработихме кариерен център за млади ЛГБТИ хора, които тепърва започват кариерата си.

VentureOUT ще ти помогне да си отговориш на много от въпросите, които тревожат младите ЛГБТИ хора в България, като: Как да стартирам кариерата си? Кой е подходящият работодател за мен? Как да се представя най-добре по време на интервю?

Ние предлагаме достъпни консултации, насоки и съвети в началото на кариерата ти: как да подготвиш CV и мотивационно писмо, какво да очакваш от професионалния си живот, как да избереш работодател, подходящ за ЛГБТИ хора и как да се подготвиш за финалната част от този процес - интервюто.

От създаването на програмата сме консултирали над 400 потребители общо (със средно 2-3 индивидуални срещи с всеки потребител), от които 293 са намерили работа, а 34 са продължили образованието си в резултат на VentureOut, или 82% обща успеваемост. Започни и развий кариерата си с нас!

Винаги сме оценявали твоето лично пространство и поверителност и ще продължим да спазваме тези стандарти с VentureOUT. Можеш да се регистрираш за консултация, лично или онлайн, като ни пишеш на имейла по-долу.

Услугите във VentureOUT са насочени към хора, навършили 18 години, и са безплатни с препоръчително дарение.


Партньори

Enhacv