fbpx

Фондация “Сингъл Степ” участва в обученията в програма “Училища за пример” на фондация “Заедно в час”

Нови групи за взаимопомощ
31.08.2023
ЛГБТИ организация “Действие” и фондация “Сингъл Степ” обявяват партньорство в подкрепа на транс и небинарната общност в България
08.11.2023

През август по покана на фондация “Заедно в час” Нели Цветкова и Василена Димитрова от екипа на фондация “Сингъл Степ” взеха участие в обученията на училищни екипи, част от програмата “Училища за пример”, провела се в гр. Трявна.

Обученията ни дадоха ценната възможност да се срещнем с участници от различни краища на България и да поговорим за създаването на общност и включваща среда, която да овласти и мотивира младите хора да се развиват и да се справят с предизвикателствата пред тях.

Благодарим на екипа на фондация “Заедно в час” за поканата и възможността да разкажем за постиженията на “Сингъл Степ” и социалното ни предприятие The Steps в оказването на комплексна подкрепа на ЛГБТИ хората в страната. Благодарим и на всички участници в обученията, които споделиха своя професионален опит и показаха висока мотивация да направят учебния процес безопасен и приобщаващ за всички ученици.