fbpx

Фондация „Сингъл Степ“ завърши успешно Акселератора на GlobalGiving

Често задавани въпроси
05.10.2017
Капитал: Нова фондация в подкрепа на ЛГБТ общността
10.10.2017

Фондация „Сингъл Степ“ завърши успешно Акселератора на GlobalGiving и стана пълноправен член на платформата

(5 октомври 2017, София и Вашингтон). Фондация „Сингъл Степ“ успешно завърши Акселератора на GlobalGiving, като по тази начин се присъединява към платформата и става пълноправен и признат член на GlobalGiving. По време на Акселератора „Сингъл Степ“ успя да покрие всички изисквания за набиране на средства.

“Изключително се радваме да приемем „Сингъл Степ“ в нашата общност. Фондацията задоволи високите ни стандарти за доверие и подпомагане от общността и се ангажираме да осигурим инструменти, обучение и ресурси, за да може тя да постигне знания, растеж и ефективност” каза Мари Кураиши, президент и съ-основател на GlobalGiving. “Нашите донори оценяват възможността да подпомагат неправителствени организации като „Сингъл Степ“ и да получават обратна връзка как даренията им на практика се използват.”

“Партньорството ни с разпознат лидер като GlobalGiving, още повече валидира иновативния ни подход за събиране на средства, чрез широка и диверсифицирана подкрепа за каузата ни, в страната и навън,” каза Иван Димов, основател на Фондация „Сингъл Степ“. “Ще продължим с усилията ни за продуктивен диалог с всички съмишленици, които вярват в каузата ни.”

За Фондация „Сингъл Степ“

Целта на „Сингъл Степ“ е да подпомага младите членове на ЛГБТИ общността, за да се превърнат в горди, открити и функциониращи членове на обществото и да адресира преобладаващото невежество в България, чрез: създаване на общностен център, гореща линия и онлайн чат, както и специализирани разяснителни кампании.

За GlobalGiving

GlobalGiving е първата и най-голяма общност за набиране на средства чрез дарения, която свързва неправителствени организации, донори и компании в почти всяка държава в света. GlobalGiving дава достъп на местни организации до финансиране, ресурси, обучение и подкрепа, за да бъдат те по-продуктивни и да направят от света едно по-добро място за живеене.