fbpx

Откриване на “Similarity in Variance” – самостоятелна изложба на Атанас Буковинов

Предстоящо събитие: Similarity in Variance | Самостоятелна изложба на Атанас Буковинов
22.08.2022
Особености на подкрепящата работа с ЛГБТИ младежи | Покана за безплатно обучение за професионалисти
08.09.2022

На 01.09.2022 в общностното пространство The Steps се състоя откриването на самостоятелната изложба на талантливия илюстратор Атанас Буковинов “Similarity in Variance”.

Събитието привлече приятели и почитатели на автора, който разказа пред публиката за вдъхновението за най-новите си произведения - градските хора и културната среда на едно животуптящо поколение. Гостите имаха възможност да се включат в процеса по създаването на образа на драг артист, като рисуват върху празно платно с пастели.

Благодарим на Атанас за доверието да работи върху самостоятелната си изложба с подкрепата на фондация Сингъл Степ, както и на гостите, които споделиха вълнуващото преживяване с нас!

Изложбата ще гостува в The Steps до 10.09.2022 включително, затова ви каним да ни посетите на ул. Братя Миладинови 12 и да разгледате изключителните илюстрации на Атанас, а защо не и да добавите своите щрихи към портрета на създадената от публиката драг персона?

Снимки от откриването можете да разгледате в галерията по-долу.


Изложбата е част от тригодишния проект „Овластяване на млади ЛГБТИ хора чрез достъп до услуги, мотивация и фокусирана промяна на политики“, който се изпълнява с финансова подкрепа, предоставена от Исландия, Лихтенщайн и Норвегия по линия на Финансовия механизъм на ЕИП. Основната цел на проекта е подкрепа и овластяване на млади ЛГБТИ хора и работещите с тях професионалисти.

Цялата отговорност за съдържанието на тази рубрика се носи от фондация „Сингъл Степ“ и при никакви обстоятелства не може да се приема, че то отразява официалното становище на Финансовия механизъм на ЕИП и Оператора на Фонд Активни граждани България.