fbpx

Ванина, Борис и подкастът им “Секспертно”спечелиха стипендия по време на Digital Indie Lab 2.0

Покана за участие в авторски проект, изследващ актуални теми в ЛГТБ общността.
02.02.2022
Организаторът на несъстоялия се Бургас Прайд търси наказателна отговорност
16.02.2022

Ванина и Борис отговарят на всички ваши въпроси свързани със секса в подкаста "Секспертно"

Секспертно е подкаст за секс и интимност, в който бъдещ гинеколог и настоящ секс коуч отговарят на всички Ваши въпроси, свързани със секса. Ако се чудите защо не свършвате или как да говорите с партньора за секс - питайте ги в Инстаграм, Фейсбук или на .

В рамките на 30 минути ще разобличават най-често срещаните митове, ще споделят своите преживявания и ще Ви предоставят информацията, която Ви вълнува.

Ванина е секс коуч и в момента се намира в София. След няколко години в Берлин, където започва да се занимава със секс образование за възрастни, се връща тук по време на КОВИД. Съвсем прясно завършила sex and intimacy coaching в Института Соматика в Сан Франциско, тя се вижда с хора онлайн и на място в София.

Борис е студент по медицина в Берлин, където от години работи в сферата на сексуалното здраве. Доброволствал е и в Checkpoint Sofia. Другият му основен професионален интерес е женското здраве - завършил е стажове в България и в чужбина. Гласи се да става акушер-гинеколог. Подкаста може да следите в Инстаграм и Фейсбук.

Проектът се извършва с подкрепата на Single Step.