fbpx

Услуги в подкрепа на практикуващите психолози/терапевти

Разговор на Михайлина Павлова с Николета Габровска и Силвия Маринова в ”Мрежата”
18.10.2021
Кандидатствай за второто издание на Digital Indie Lab
25.10.2021

Услуги в подкрепа на практикуващите психолози/терапевти

Обучения/семинари на теми, свързани с клиенти с различна сексуалност и/или полова идентичност (ЛГБТ+ клиенти).

Ако сте практикуващ психолог/терапевт и искате да заявите желание за организиране/планиране на семинар, пишете на .

Супервизия

Супервизията съществува поради две основни причини – 1) да защити клиента; 2) да подобри възможността на терапевта да предостави възможно най-добрата подкрепа за конкретен клиент.

В контекста на работа с ЛГБТ+ клиенти все още има твърде много стереотипни вярвания и нагласи, доминиращи в националната образователна система както и в широката общественост, които е твърде вероятно да формират професионални предразсъдъци сред практикуващите психолози/терапевти. Ако вие сте професионалист, който за първи път работи с ЛГБТ+ клиент или досега сте избягвали работа с тези клиенти, защото не се чувствате подготвени и имате нужда от насоки и информация, пишете на Анна Жукивская, ръководител на програмата за психологична подкрепа към Сингъл Степ –

Анна е фамилен терапевт, супервайзър, обучител.

Супервизията ще спомогне за по-голяма осъзнатост на терапевта, ще даде възможност на професионалиста да чуе обратна връзка, която да подобри свързването му с клиента. По същество, супервизията е неразделна част от професионалния живот на всеки един практикуващ психолог/терапевт.