Сексуално здраве

В България вече има Loveguide!

Loveguide е мястото, където открито и приятелски си говорим за секс и интимни отношения.

Любовта и сексът са прекрасни изживявания. И колкото по-добре сме подготвени – толкова повече ще им се насладим. И много по-добре ще можем да предпазим от нежелани последствия и себе си, и тези, с които общуваме. Няма как да предвидим всяка ситуация, няма и универсални формули за всички проблеми, но колкото повече знаем, толкова по-добри решения взимаме.

Приятелите ни от Loveguide са се опитали максимално изчерпателно, ясно и положително да разкажат всичко, което знаят за секса и интимните отношения. Ние от Single Step смятаме, че можете спокойно да се доверите на информацията тук.

Съдържанието им е разделено на две части. В Енциклопедия и Сексът от А до Я може да намерите обяснения на непознати за вас термини, да се запознаете с разликите между нейното и неговото тяло, с промените – емоционални и физически – през пубертета, съвети за връзките, как да разпознаете тормоза в едни взаимоотношения и как да се справите с него, факти и митове за девствеността и различните видове секс, подробности за сексуално предаваните инфекции и как да се предпазите от тях, какви решения и опции имате в различни сексуални и интимни ситуации и още много информация.

В България вече има Loveguide!

Мястото, където открито и приятелски си говорим за секс и интимни отношения.

Намери ги на Loveguide.bg!
Или ги последвай във Facebook!