Сингъл Степ организира фотографския конкурс Love Is Love

Девети епизод от нашия подкаст вече е онлайн
03.06.2020
Десети епизод от нашия подкаст вече е онлайн
15.06.2020

Запечатай любовта в нейната най-цветна форма

Сингъл Степ организира фотографския конкурс Love Is Love, за да отпразнуваме красотата на любовта, многообразието и приемането. В него може да участва всеки, който вижда света през своя фотообектив и може да запечата любовта в нейната най-цветна и въздействаща форма.

Фотоконкурсът е част от дейностите на Сингъл Степ, с които отпразнуваме Прайд месец заедно, от всяко място в България.

За участниците:

- В конкурса могат да участват всички желаещи, аматьори и професионалисти, без ограничение във възрастта.

- Портретна, студийна, концептуална, документална, арт, улична… приветстваме всички жанрове. Покажете ни измеренията на любовта, според вас, от всяка перспектива!

- За да участвате, трябва да изпратите една своя авторска снимка, нейното заглавие, както и двете имена на автора, имейл и телефон за връзка на . Творби получени по други канали няма да бъдат разглеждани от журито. Информацията служи само, за да удостовери вашето участие и няма да бъде показвана публично.

- Заявления за участие ще се приемат до 13 юли 2020. Избраните творби, както и големият победител ще бъдат обявени в началото на август.

Жури:

Получените творби ще бъдат разгледани от следните професионалисти и наши приятели:

Диляна Флорентин, фотограф

Жаклин Вагенщайн, издател

Костадин Кръстев – Коко, фотограф

Условия за участие:

- Снимките трябва да бъдат във файлов формат (jpeg, tiff, raw), годен за печат. При файлове над 10MB, използвайте приложения за трансфер (например Wetransfer).

- В конкурса се допускат за участие само авторски фотографии. Участниците са длъжни при поискване да предоставят на организаторите оригиналните нередактирани кадри.

- Необходимо е снимките, участващи в конкурса, да отговарят на зададената тема и да притежават естетическа стойност. Организаторите на конкурса си запазват правото да отстраняват по свое усмотрение всички фотографии, които не отговарят на изискванията, нарушават етичните норми или действащото законодателство.

- Във фотографиите, участващи в конкурса, не бива да присъстват имена, псевдоними или други надписи, идентифициращи автора им.

Награди:

- Големият победител ще спечели ваучер от 500 лв. валиден за продукти или услуги предоставени от партньорите ни Фотосинтезис. Най-добрите творби, избрани от журито ще участват в специална изложба, организирана от фондация Сингъл Степ през есента, в най-новото креативно общностно пространство в София.

- Част от избраните творби ще бъдат публикувани в дигитални медии.

Права:

Участниците в конкурса предоставят на организаторите правата за публикация на творбите, с които участват, за промоционални цели на конкурса. Авторите на селектираните за участие в изложбата фотографии и награденият участник предоставят на организаторите правата за публикация на селектираните и наградените творби в рекламни и PR материали без ограничения. Отпечатаните копия за финалната изложба на конкурса остават собственост на организаторите.

ЗАТВОРЕН ЗА УЧАСТИЕ