Започна онлайн гласуването за Промяната

Моята история: доброволецът II
07.01.2018
Кампанията на “Сингъл Степ” в Промяната
24.01.2018

Стартира онлайн гласуването за Промяната

Стартира онлайн гласуването за финалистите в четвъртото издание на ПРОМЯНАТА – най-голямата социално отговорна инициатива на Нова Броудкастинг Груп, която се осъществява в партньорство с фондация Reach for Change България.

"Сингъл Степ" е първата организация с ЛГБТИ кауза, която е селектирана като финалист в инициативата. Нашата задача е не просто да популяризираме мисията си, но и да разясняваме пред широката публика до какви сериозни последици води социалната изолация на ЛГБТИ младежите и колко е масов проблемът с враждебната семейна обстановка, в която много от тях растат.

Гласуването ще продължи до 5 февруари, а тримата финалисти с най-много гласове ще продължат в последния етап на конкурса.

Петимата финалисти бяха избрани сред общо 204 проекта, кандидатствали миналата година в конкурса ПРОМЯНАТА. До този момент те преминаха през 6 етапа на оценка и получиха одобрение от служители на Нова Броудкастинг Груп и Reach for Change, експерти от социалния и бизнес сектори.

Гласувайте за нас тук, за да можем заедно да покажем, че е крайно време стигмата и неприемането на ЛГБТИ хората да останат в миналото.