Baringa тича за Сингъл Степ

Сингъл Степ партнира на Синелибри
12.10.2018
Робърт Мазер: Изключително важно е да бъдем себе си
23.10.2018

Баринга тича за Сингъл Степ

През изминалия уикенд получихме страхотен пример за силата на доброто, което идва от непознат.

Йордан Стефанов живее в Лондон и работи в Baringa, международна консултантска фирма. Свърза се с нас преди година с огромното желание да помогне на Сингъл Степ, защото за него това бе лична кауза, в която искрено вярва. От тогава Йордан ни помага активно и неуморно: коктейл в Лондон за събиране на средства за фондацията, съвети, а Сингъл Степ е вече и чaст от CSR програмата на Baringa.

Така се роди идеята и за още една благотворителна инициатива - Sofia Marathon 2018 на 14 октомври, в който се включиха 4000 атлети от 48 държави. За нас това бе истинско щастие - за пръв път професионалисти от компания, която оперира на световно ниво предприеха предизвикателството от 42 км, за да съберат средства за общностния център - една от най-активните задачи в мисията ни.

“Аз лично бих направила всичко, за да подкрепя това, което можем да направим, за да се предостави на младите хора място, на което да се чувстват обичани и приети, независимо от това кои са или кои ще станат.”, казва Шейла Бана. Тя е от Нова Зеландия, но от близо 5 години нарича Лондон свой дом. Шейла е консултант в отдел "Tелекомуникации, Медии и Технологии" в Baringa Partners и неведнъж е изразявала своята подкрепа към ЛГБТ общността и Сингъл Степ.

В седмицата преди маратона още няколко души от Baringa записаха и изпратиха видео клипове, в които говорят за мотивацията си да застанат зад нашата кауза. От компанията се включиха още Роксан Д’Суза - директор в отдел “Телекомуникации, Медии и Технологии” и нейният съпруг, Фарис - директор в отдел “Енергетика”, както и други техни колеги. Общият бройт на тичащите за каузата ни бе 11 души, които пробягаха общо 200,4 км, за да наберат средства.

Благодарим ви, Baringa Partners!