Заповядайте на фото изложбата “LOVE IS LOVE” по случай старта на Прайд месеца

GenerationArt: Богдан Сарачев
12.05.2021
Международния ден за съпричастност със засегнатите от ХИВ/СПИН
26.05.2021

Заповядайте на изложбата "Love Is Love"

Заповядайте на 2-ри юни, от 20:00 часа да открием изложбата Love Is Love и с това да дадем официален старт на Прайд месеца. Точно преди година ние от Сингъл Степ организирахме фотографски конкурс Love Is Love, отворен към професионални и непрофесионални фотографи, в които участие взеха стотици артисти.

Журито в състав Жаклин Вагенщайн, Диляна Флорентин и Костадин Кръстев – Коко избраха 12-те победители, които ще бъдат изложени в началото на юни в най-новото арт пространство в София - The Steps.

Love Is Love празнува красотата на любовта, многообразието и приемането.

ОТКРИВАНЕ: 02.06 / 08:00PM / THE STEPS


Love Is Love е част от тригодишния проект „Овластяване на млади ЛГБТИ хора чрез достъп до услуги, мотивация и фокусирана промяна на политики“, който се изпълнява с финансова подкрепа, предоставена от Исландия, Лихтенщайн и Норвегия по линия на Финансовия механизъм на ЕИП. Основната цел на проекта е подкрепа и овластяване на млади ЛГБТИ хора и работещите с тях професионалисти.

Цялата отговорност за съдържанието на тази рубрика се носи от фондация „Сингъл Степ“ и при никакви обстоятелства не може да се приема, че то отразява официалното становище на Финансовия механизъм на ЕИП и Оператора на Фонд Активни граждани България.