Правна помощ

Нашият правен консултант Наташа Добрева е насреща за въпроси, съвети и информация в сферата на ЛГБТИ правата. Без значение дали става въпрос за еднополови партньори, дискриминация или конкретни правни казуси, Наташа е сред адвокатите в България, които познават отблизо ЛГБТИ общността и има достатъчно опит, за да бъде доверен съюзник.

Наташа Добрева

Правен консултант


Адвокат Наташа Добрева е член на Софийска адвокатска колегия (2007 г.) със специалност Международно право по права на човека и Право на Европейската конвенция за правата на човека...

Виж повече

Правата на ЛГБТИ хората в България


България е една от страните членки на ЕС с най-ниско ниво на приемане на ЛГБТИ хора. В разговор с нашия правен консултант Наташа Добрева разгледахме най-проблемните точки в българското законодателство за ЛГБТИ общността и обсъдихме основните законови спънки, които ЛГБТИ хората срещат ежедневно.


Правни казуси


Нашият правен консултант Наташа Добрева коментира едни от най-знаковите правни казуси в България, свързани с ЛГБТИ общността.


Често задавани въпроси


Подбрали сме част от въпросите, които ЛГБТИ хората често си задават или с които се сблъскват. Ако имаш въпрос, който не е включен тук, не се притеснявай да се свържеш с нас.