fbpx

GenerationArt: Илиян Гогов

40 години СПИН епидемия – къде е прогресът?
30.06.2021
Безплатно тестване за сексуално предавани инфекции
21.07.2021

Представяме ви Илиян: Гримьор

Илиян е типичен представител на поколението Z. Гражданин на света, днес може да го намерим в София, утре в Милано, другиден не се знае къде.

Занимава се с грим от доста години. Първоначално непрофесионално понеже е самоук, но след това започва да бъде търсен по различни поводи и от различни хора. Гримирал е едни от най-популярните лица в Инстаграм, както и има опит в работа с козметични компании, седмица на модата, работа на терен и като freelance glam makeup artist.

През 2020 година Илиян бе част от артистичната работилница за млади ЛГБТ артисти CampOut, в който ментор беше един от най-популярните в момента makeup артисти - Алина Манова.


Илиян е осемнадесетият участник, избран да бъде представен в GenerationArt – пространство, в което можеш да се изразиш и да покажеш своето изкуство. Ако и ти искаш да се включиш, поканата е отворена към хора от цялата страна, без краен срок – пиши ни на с кратко описание на жанра, в който работиш и какво е твоето послание чрез изкуството, което правиш. Без значение каква е твоята посока, какъв е твоят жанр и форма, нямаме търпение да споделиш работата си с нашата публика!От ноември 2019 г. GenerationArt е част от тригодишния проект „Овластяване на млади ЛГБТИ хора чрез достъп до услуги, мотивация и фокусирана промяна на политики“, който се изпълнява с финансова подкрепа, предоставена от Исландия, Лихтенщайн и Норвегия по линия на Финансовия механизъм на ЕИП. Основната цел на проекта е подкрепа и овластяване на млади ЛГБТИ хора и работещите с тях професионалисти.

Цялата отговорност за съдържанието на тази рубрика се носи от фондация „Сингъл Степ“ и при никакви обстоятелства не може да се приема, че то отразява официалното становище на Финансовия механизъм на ЕИП и Оператора на Фонд Активни граждани България.