fbpx

Георги Карамфилов спечели стипендия за реализирането на свой проект по време на първото издание на Digital Indie Lab

Политиците смятат темата ЛГБТ за твърде токсична. Николета Габровска пред Свободна Европа
04.11.2021
Венелин Петков – част от менторите във второто издание на Digital Indie Lab
12.11.2021

Георги Карамфилов е поредния участник, който спечели стипендия за реализирането на свой проект по време на първото издание на Digital Indie Lab

За своя проект той споделя още:

"Смееш ли да знаеш?" е канал, предоставящ информация за много и различни обществени, социални, политически и всякакви други теми, включително и такива, приети за "табу". Видеата в него не са само с образователна цел. Нещо повече - целта на клиповете е да даде яснота по ключови понятия за съвременния свят. И да позволи на всеки чрез знанието, което придобива умно да вземе правилно решение за себе си и останалите хора. Каналът се занимава и с наболяли обществени въпроси, като им прави възможно най-безпристрастния анализ и оставя на аудиторията сама да вземе своето решение на коя страна да застане. Автор и водещ на съдържанието е Георги Карамфилов: журналист, създател на студентски подкаст и независима младежка медия.

До момента каналът има качени 32 видеоклипа, 336 абонати, генерирал е 24 619 показвания и неговото съдържание е гледано общо 1.5 хил. часа.

Благодарение на своята идея, той спечели стипендия за реализирането й. Ако искаш и ти да бъдеш на негово място, включи се във второто издание на Digital Inide Lab и спечели 2000 лв. Прочети повече тук


Digital Indie Lab e акселератор за млади, будни и мотивирани хора с опит в създаването на дигитално съдържание в каквато и да е форма. Акселераторът включва уъркшопи, индивидуални и групови работни срещи, упражнения с менторите - Гена Трайкова, Мария Атанасова, Борал Шен, Николай Йорданов и още много други гост-лектори в продължение на пет дни. Digital Indie Lab е подкрепена от Google.org Impact Challenge on Safety.