fbpx

GenerationArt: Атанас Буковинов

Благотворителен концерт #ПомогниОтВкъщи по идея на Сингъл Степ
06.04.2020
Моята история: доброволецът VI
10.04.2020

Представяме ви Атанас: илюстратор

Той е шестият участник, който Сингъл Степ избра да участва в #GenerationArt.

Атанас е илюстратор oт София.

Интересът му към рисуването започва в ранна възраст, в която той рисува предимно животни.

Чрез интереса си към изобразителното изкуство той успява да открие плакатното изкуство, което след това играе и ключова роля в любовта му към илюстрацията. Атанас специализира в модната и портретна илюстрация. Работи и по проекти за архитектура и линогравюра. Използва различни медиуми, които включват туш, пастел, гваш и използва техники за колажиране.

Може да видите нещата му в профила му в инстаграм - atanasbukovinov. Разгледайте ги и усетете истинското вдъхновение на иновативните техники.


Атанас е шестият участник, избран да бъде представен в GenerationArt – пространство, в което можеш да се изразиш и да покажеш своето изкуство. Ако и ти искаш да се включиш, поканата е отворена към хора от цялата страна, без краен срок – пиши ни на с кратко описание на жанра, в който работиш и какво е твоето послание чрез изкуството, което правиш. Без значение каква е твоята посока, какъв е твоят жанр и форма, нямаме търпение да споделиш работата си с нашата публика!От ноември 2019 г. GenerationArt е част от тригодишния проект „Овластяване на млади ЛГБТИ хора чрез достъп до услуги, мотивация и фокусирана промяна на политики“, който се изпълнява с финансова подкрепа, предоставена от Исландия, Лихтенщайн и Норвегия по линия на Финансовия механизъм на ЕИП. Основната цел на проекта е подкрепа и овластяване на млади ЛГБТИ хора и работещите с тях професионалисти.

Цялата отговорност за съдържанието на тази рубрика се носи от фондация „Сингъл Степ“ и при никакви обстоятелства не може да се приема, че то отразява официалното становище на Финансовия механизъм на ЕИП и Оператора на Фонд Активни граждани България.