fbpx

Безплатно тестване за сексуално предавани инфекции

Обучение на тема “Професионални критерии и насоки за подкрепа на младежи с различна сексуална ориентация и полова идентичност” в град Пловдив
15.10.2021
GenerationArt: Анна – Мария Марковска
17.10.2021

Предлагаме ти да се тестваш напълно безплатно за ХИВ, Сифилис, Хепатит Б и С в The Steps, общностния център на Фондация Сингъл Степ. Получаваш резултатите в рамките на минути от специалист. Тестването е напълно конфиденциално и не е нужна предварителна регистрация.


Кога:


22 октомври 2021 от 16.00 до 21.00 часа


Къде:


The Steps, ул. Братя Миладинови 12, където наш представител с разпознаваем постер ще ви посрещне и насочи към изследването. Обърнете се към него смело!


Защо:


Узнаването на ХИВ статуса не е страшно и отнема само няколко минути, а дава толкова много спокойствие след това. Тъй като освен ХИВ, има и други инфекции, които е важно да следим, предлагаме безплатна пакетна услуга само сега, по повод Прайд. Различни научни данни показват, че често пъти в България хора научават, че са ХИВ-позитивни години след като са се инфектирали. Това е така заради нередовното тестване, страха и стигмата. ХИВ вече е само хронично заболяване, благодарение на антиретровирусната терапия, която се предоставя безплатно в България.