fbpx

Мария Атанасова – третият ментор в Digital Indie Lab

Сексът – табу или не? Съхраняване на детското за по-дълго или бягство от отговорност?
16.03.2021
Борал Шен е четвъртият ментор в Digital Indie Lab
18.03.2021

Мария Атанасова е третият ментор, който ще бъде част от Digital Indie Lab

Повече за Digital Indie Lab може да откриете тук.

Мария Атанасова e консултант по дигитално бизнес развитие с екпертиза в стратегически маркетинг, дигитални комуникации и бранд мениджмънт.

Близо 10 години Мария е част от водещата дигитална медийна компания в България - Нетинфо, където е заемала позиция на Редакционен мениджър, Бранд мениджър, Маркетинг мениждър и Програмен директор. През 2015 създава първия мултипрофилен екип, специализиран в продуциране, дистрибуция и маркетинг на дигитално видео съдържание в Нова Броудкадстинг Груп - 7Talents. 


От 2019 година Мария управлява независима консултантска и продуцентска компания, фокусирана над разработването на go-to-market комуникационна и контент стратегия за брандове, бизнеси и организации за B2B и B2C онлайн аудитории, дигитални и традиционни медии и всички социални мрежи.


Мария е специализирала дигитална култура и медии във Финландия и е дългогодишен преподавател по Драматургия за интерактивни медии в НАТФИЗ, както и гостуващ лектор по видео и инфлуенсър маркетинг в мастъркласове за напреднали на IAB Bulgaria, Софийски Университет, НБУ и други.

Повече за Digital Indie Lab може да откриете тук.