fbpx

Красимира Хаджииванова – част от гост-лекторите във второто издание на Digital Indie Lab

GenerationArt: Гергана Каратотева
17.11.2021
Single Step бе част от от обучение за повишаване на капацитета и знанията на професионалисти и хора, които работят с ЛГБТИ общността
20.11.2021

Красимира Хаджииванова е част от гост-лекторите, които ще бъдат част от Digital Indie Lab 2.0

Красимира Хаджииванова е блогърка и съоснователка заедно с Елисавета Белобрадова на платформата „Майко Мила!” и фондация „Майко Мила”.

Работи в различни онлайн медии над 15 години, в последните 5 – в собствения си медиен проект за родители. Има свой блог, озаглавен „Животът от нещата“, както и книга със същото заглавие. През 2016 г. Красимира и Елисавета създават и платформата Оле Мале! (olemale.bg), която популяризира на живо и онлайн продукти, произведени от майки на деца с увреждания, за да им осигури финансова независимост и по-качествен и пълноценн живот - за тях и техните деца. Проектът им спечели голямата награда в четвъртото издание на конкурса за социални предприемачи ПРОМЯНАТА.

Красимира е и сред авторките на стендъп поредицата „3 жени на микрофона“, а темите, по които е публично активна са домашно насилие, детско здравеопазване, хора с увреждания и т.н.

Повече за Digital Indie Lab може да откриете тук.