fbpx

Георги Ненов е вторият гост-лектор в Digital Indie lab

С епизод шест от втори сезон на нашия подкаст посрещаме деня на психолога
02.04.2021
Биляна Славейкова е третият гост-лектор в Digital Indie lab
09.04.2021

Георги Ненов е вторият гост-лектор, който ще бъде част от Digital Indie Lab

Повече за Digital Indie Lab може да откриете тук.

Георги Ненов e младеж по душа, изпълнен с ентусиазъм и вяра, че човек може да постигне всичко, което пожелае, ако е смел, постоянен и има правилната среда. Възпитаник е на 91 НЕГ и УНСС. В последствие работи в различни международни компании в България (AECOM Ltd, Lufthansa Technik Logistic Services GmbH) като дори прекарва повече от година в Хамбург, Германия, в централата на Lufthansa Technik.

Създава „Свръхчовекът с Георги Ненов“, един от най-слушаните подкасти в България, през лятото на 2016г. вдъхновен от свои приятели. Без никакъв предишен опит в създаването на съдържание и журналистика, но с помощта на таблет, приятел, много ентусиазъм и завидно постоянство, той успява да запише и излъчи над 230 епизода на подкаста за по-малко от 5 години като достига над 20 000 българи по целия Свят. В началото на 2018г. решава да напусне сигурната си, корпоративна работа и да се завърне в България, за да се фокусира върху своя принос за развитието на средата у нас чрез подкаста и други предприемачески проекти.

Свободното си време разделя справедливо между Неда - неговата годеница, бразилското джу-джицу, четенето и слушането на книги и любимия си мотоциклет. Често може да бъде забелязан да се разхожда със слушалки из Борисовата градина, защото аудио-книгите и подкастите, както и новата социална мрежа – Clubhouse, са любим негов начин да се запознава със свръхчовеци и да развива своите знания и умения. Самият той определя способността си да извършва необмислени действия, която мъдро нарича „кураж“, като една от своите свръх-сили и като фундамент на успеха на неговите начинания.

Повече за Digital Indie Lab може да откриете тук.