fbpx

Борал Шен е четвъртият ментор в Digital Indie Lab

Мария Атанасова – третият ментор в Digital Indie Lab
17.03.2021
Вихрен Георгиев е първият гост-лектор в Digital Indie lab
29.03.2021

Борал Шен е четвъртият ментор, който се включва в Digital Indie Lab

Повече за Digital Indie Lab може да откриете тук.

Борал Шен е опитен експерт по комуникации, маркетинг и съдържание за дигитални аудитории.


В последните 10 години е разработил и реализирал PR, контент и дистрибуционните стратегии на едни от най- популярните YouTubе артисти и канали в България.
 


Като Мениджър Бизнес развитие на Virginia Records, Борал е представлявал и наложил каталозите на най- големите световни музикални лейбъли, както и звездите от X Factor Bulgaria.


Като Мениджър Дистрибуция на 7Talents, Борал е отговарял за налагането и менажирането на стотици видео продукции, инфлуенсъри и поредици от интерактивно дигитално съдържание, което ангажира милиони български потребители в медиите и в социалните мрежи. 


От 2020 година Борал отговаря за стратегическото планране и изпълнение на маркетинг стратегиите и развитието на десетки брандове на различни бизнеси, част от портфолиото на консултантската компания. Експертизата му е фокусирана в налагането на интерактивни и иновативни подходи за дигитална комуникация, които помагат на клиентите да достигат и ангажират своите таргет аудитории онлайн.

Преподавател е по дигитален видео маркетинг в Digital Pro, IAB Masterclass, гост панелист в Mediamixx, F5 Conference Bulgaria и други.

Повече за Digital Indie Lab може да откриете тук.