Как да намерим мечтаната работа в ситуация на пандемия: практически съвети

Подкастът на Сингъл Степ идва с нов втори сезон
06.11.2020
Сингъл Степ – част от шестото издание на #VoiceIt
11.11.2020

Как да намерим мечтаната работа в ситуация на пандемия?

След повторното въвеждане на ограничителни мерки в България, свързани с COVID-19, търсенето, а и запазването на работата ни, става все по-трудно. Но, възможности съществуват!

В нашия практически онлайн семинар ще разгледаме три основни теми:

1. Компании, които са засегнати силно от пандемията и такива, в които бихме могли да намерим работа, дори и в сегашната ситуация.

2. Ограничения отново, сега какво? - В тази част ще разгледаме някои от практиките, които можем да приложим, за да запълним времето си продуктивно и да се подготвим за търсене на работа, по време или след облекчаване на ограниченията.

3. Ресурси за обучение и облекчение на социалното ни положние, от които можем да се възползваме по време на пандемията. Онлайн семинарът ни е безплатен, отворен е за всички и ще продължи общо час и половина.

За да участвате е нужно да се регистрирате в посочения линк.

Семинарът ще бъде воден от Константин Кунев, мениджър на програмата ни VentureOUT, специалист с доказан опит в областта на човешките ресурси.

Данните за регистрация в семинара ще бъдат съхранявани от Сингъл Степ, съгласно GDPR формата за съгласие, която ще бъде предложена на регистриращите се, единствено и само за ползване от Фондацията.

Семинарът се осъществява с любезното съдействие на VMware и Enhancv.