fbpx

CHAPTER I | Фотографска изложба на Евгени Кирилов

Покана за закриващо събитие по проекта “Овластяване на млади ЛГБТИ хора”
07.10.2022
Как напредват България и Северна Македония в защита правата на транс хората – сравнителен преглед
13.10.2022

Фондация Сингъл Степ с удоволствие вие кани на откриването на първата самостоятелна изложба на българския фотограф и блогър Евгени Кирилов.

В Chapter 1 авторът разказва чрез чужди лица за пътя, през който е преминал в последните 5 години, и затваря една глава от живота си, в която се лута между това кой е той и кои са другите.

Очакваме ви на 13 октомври от 18:00ч в общноството пространство The Steps на улица Братя Миладинови 12, за да споделим заедно вдъхновяващото изкуство на Евгени Кирилов.

Повече за изложбата можете да прочетете във фейсбук събитието.


Изложбата е част от тригодишния проект „Овластяване на млади ЛГБТИ хора чрез достъп до услуги, мотивация и фокусирана промяна на политики“, който се изпълнява с финансова подкрепа, предоставена от Исландия, Лихтенщайн и Норвегия по линия на Финансовия механизъм на ЕИП. Основната цел на проекта е подкрепа и овластяване на млади ЛГБТИ хора и работещите с тях професионалисти.

Цялата отговорност за съдържанието на тази рубрика се носи от фондация „Сингъл Степ“ и при никакви обстоятелства не може да се приема, че то отразява официалното становище на Финансовия механизъм на ЕИП и Оператора на Фонд Активни граждани България.