fbpx

CHAPTER I | Откриване на фотографска изложба на Евгени Кирилов

Как напредват България и Северна Македония в защита правата на транс хората – сравнителен преглед
13.10.2022
„НИЩО НЕ Е ПРАЗНО” | Прожекция на филма „Лека нощ, Лили” и дискусия
17.10.2022

На 13 октомври в общностното пространство The Steps се състоя откриването на първата самостоятелна изложба на фотографа, блогър и журналист Евгени Кирилов.

Към откриващото събитие се присъединиха много гости и близки приятели на автора. За да споделят специалната вечер, присъстваха и някои от моделите, позирали за фотографиите в изложбата. Авторът разказа за вдъхновението зад кадрите си, за творческата си биография и за пътя в откриването на себе си.

Благодарни сме, че авторът избра да покаже своята първа самостоятелна изложба в колаборация с фондация Сингъл Степ в The Steps.

Снимки от откриването на изложбата можете да разгледате по-долу.


Изложбата е част от тригодишния проект „Овластяване на млади ЛГБТИ хора чрез достъп до услуги, мотивация и фокусирана промяна на политики“, който се изпълнява с финансова подкрепа, предоставена от Исландия, Лихтенщайн и Норвегия по линия на Финансовия механизъм на ЕИП. Основната цел на проекта е подкрепа и овластяване на млади ЛГБТИ хора и работещите с тях професионалисти.

Цялата отговорност за съдържанието на тази рубрика се носи от фондация „Сингъл Степ“ и при никакви обстоятелства не може да се приема, че то отразява официалното становище на Финансовия механизъм на ЕИП и Оператора на Фонд Активни граждани България.