fbpx

Представихме CampOUT: идентичност и персона

Търсим добротворци, които да се присъединят към екипа ни!
22.10.2019
Корпоративен индекс за ЛГБТИ приобщаване – GDPR условия
29.10.2019

В One Gallery представихме изложбата CampOUT: идентичност и персона

Участниците в първата артистична ЛГБТ работилница събраха своите творби в изложба. Красиви портрети и пейзажи, модно портфолио, авторски видео инсталации и множество колажи бяха част от нещата, които посетителите на изложбата успяха да видят от 17.10 до 25.10.2019.

Откриването се състоя на 17 октомври, на което бе изпълнена и първата авторска песен в жанра "Музика" - на Ясен Неделчев. Публиката успя да се докосне до света на едни млади хора, които правят първите си крачки в света на изкуството. Гостите имаха възможността да поговорят с младите артисти, които бяха изключително щастливи, че са успели да покажат всичко онова, което създадоха по време на CampOUT пред приятели, партньори и съмишленици.

Въпреки, че изложбата в галерия “One Gallery” приключи, всички произведения ще бъдат показани още веднъж в град Пловдив.

Очаквайте повече информация съвсем скоро!

Участници в жанр "Визуални изкуства" бяха: Гергана Каратотева, Крис Чалаков и Свилен Георгиев; в жанр "Музика" - Ясен Неделчев и А.; в жанр "Танц" - Калоян Миланов и Тео Динев; в жанр "Мода" - Ана-Мария Марковска; в жанр "Фотография" - Петър Ангелов, Габриела Илиева и Евгени Кирилов.