fbpx

Интерактивната изложба “CAMPOUT: ЗАД МАСКАТА”

Международния ден за съпричастност със засегнатите от ХИВ/СПИН
26.05.2021
Безплатно тестване за сексуално предавани инфекции в месеца на Прайд
10.06.2021

Заповядайте на интерактивната изложба "CAMPOUT: ЗАД МАСКАТА"

Преди година организирахме нашата втора артистична ЛГБТИ+ работилница CampOUT, в която отново събрахме група млади артисти, които твориха заедно в продължение на 5 дни.

В края на работилницата те имаха заданието да направят общ проект, който да бъде представен пред широката публика. Точно така се роди и интерактивната изложба “CampOUT: Зад маската”, в която ще може да се насладите на вълнуващо преживяване, което ще изпълни всичките ви сетива.

ОТКРИВАНЕ: 14.06 / 20:00 ЧАСА / THE STEPS

Ще може да се насладите на изложбата до 18.06 на адрес: ул. Братя Миладинови 12


CampOUT 2020 е част от тригодишния проект „Овластяване на млади ЛГБТИ хора чрез достъп до услуги, мотивация и фокусирана промяна на политики“, който се изпълнява с финансова подкрепа, предоставена от Исландия, Лихтенщайн и Норвегия по линия на Финансовия механизъм на ЕИП. Основната цел на проекта е подкрепа и овластяване на млади ЛГБТИ хора и работещите с тях професионалисти.

Цялата отговорност за съдържанието на тази рубрика се носи от фондация „Сингъл Степ“ и при никакви обстоятелства не може да се приема, че то отразява официалното становище на Финансовия механизъм на ЕИП и Оператора на Фонд Активни граждани България.