Мартина Апостолова – част от CampOUT

Бъди част от CampOUT 2020
19.06.2020
Самоопределението е качество на живот
25.06.2020

Представяме ви първия ментор, който ще участва в CampOUT:

Мартина Апостолова е театрална и кино актриса.

Завършва Нов Български Университет през 2013 г. Започва да се занимава с независими проекти, документален и експериментален театър. Две години е част от трупата на ДТ „Николай Вапцаров“ Благоевград, след което се завръща към столичната ъндърграунд сцена.

Участва в над 20 театрални представления и перформанси. Дебютира в киното с ролята си във филма „Ирина“ (реж. Надежда Косева), за която получава редица международни награди, включително е избрана за Европейска Изгряваща Звезда на Берлинале 2020. Участва още във филмите „Брак“ (реж. Слава Дойчева), „Хляб“ (реж. Димитър Кутманов) и „10 Секунди“ (реж. Евгения Танева).

ba1c1b3832115b6aa97a14cae6e8f01f

Да си актьор е да БЪДЕШ. Как да бъдем в театъра и как да бъдем в киното? Какво е нужно да знаем, за да си изберем изкуство? Какво да не очакваме, когато си го изберем? Кой е най-важният инструмент на актьора и как се съхранява той? Ще съм тук, за да споделя своите отговори на тези въпроси. Ще съм тук, за да отговоря и на вашите въпроси. Ще съм тук да ви разкажа моя път и да споделя опита си досега.


CampOUT 2020 е част от тригодишния проект „Овластяване на млади ЛГБТИ хора чрез достъп до услуги, мотивация и фокусирана промяна на политики“, който се изпълнява с финансова подкрепа, предоставена от Исландия, Лихтенщайн и Норвегия по линия на Финансовия механизъм на ЕИП. Основната цел на проекта е подкрепа и овластяване на млади ЛГБТИ хора и работещите с тях професионалисти.

Цялата отговорност за съдържанието на тази рубрика се носи от фондация „Сингъл Степ“ и при никакви обстоятелства не може да се приема, че то отразява официалното становище на Финансовия механизъм на ЕИП и Оператора на Фонд Активни граждани България.