Eла с нас на CampOUT

nitrous oxide supplements pomegranate erectile dysfunction gmc health food stores do penile extenders work

CampOUT – GDPR условия
12.04.2019
Първите двама ментори в CampOUT
25.04.2019

Ела и твори, учи и бъди себе си

ВАЖНО! Удължаваме срока до 9 юни, полунощ!

В България има много млади ЛГБТИ артисти и от големи, и от по-малки населени места, които искат да се развиват професионално, да творят и да бъдат себе си. За тях организираме първия си ежегоден CampOUT – петдневна артистична работилница, фокусирана върху пет жанра: визуални изкуства, фотография, музика, танц и моден дизайн.

Искаме да предоставим възможност на млади артисти от общността ни, които вече са започнали да се развиват в един от тези пет жанра, да получат познания и вдъхновение от успешни български и чужди ментори, да се чувстват свободни да бъдат себе си, да се изразяват и да творят по общ проект в рамките на работилницата, който ще бъде показан в София през есента. Освен специализираните в петте жанра ментори, предвиждаме и познати гост лектори, които да ни разкажат как да намираме и задържаме добрата идея, как да се продаваме като артисти или какво означава една история да е добра.

Работилницата ще се проведе от 5-ти до 10-ти юли 2019, извън София и не, няма да къмпингуваме. Всички разходи за хотел и транспорт ще бъдат покрити от нас, а за да се включите, трябва да преминете през процес на кандидатстване.

CampOUT announcement poster_smaller

За нас е важно да дадем възможност на млади хора от 18 до 25 години, с ясна посока и мотивация, желание за развитие и креативен заряд. Бъдете максимално изчерпателни във формата по-долу и споделете колкото се може повече от вашите творби. След крайния срок ще ви изпратим обратна връзка и ще ви пишем с детайли за следващите стъпки.

Очаквайте подробности за всеки от менторите ни съвсем скоро: следете сайта и профилите ни в Facebook и Instagram за повече информация за тях.

Ако имате някакви въпроси, не се колебайте да ни пишете на