Бъди част от CampOUT 2020

Десети епизод от нашия подкаст вече е онлайн
15.06.2020
Мартина Апостолова – част от CampOUT
23.06.2020

Бъди част от CampOUT 2020

Радваме се да обявим, че второто издание на нашата ежегодна лятна работилница за млади ЛГБТИ артисти, CampOUT, ще се състои през август. Миналата година се запознахме с 11 талантливи момчета и момичета , които направиха своите първи стъпки като артисти с нас и през изминалата година се развиха успешно. Тази година ще посрещнем нови участници и нашата работилница ще е изпълнена с приключения, емоции, нови запознанства и разбира се знания и умения.

Жанровете на CampOUT 2020, в които може да се включите, са:

⁃ Фотография/Видеография

⁃ Изобразително изкуство

⁃ Грим

⁃ Актьорско майсторство

Тази година отново сме поканили познати имена, които ще бъдат ваши ментори във всеки един от жанровете. Предвидили сме и популярни гост-лектори, които ще споделят своя опит и какво им е струвало да успеят.

В края на работилницата, участниците ще имат задача да създадат общ проект, който с подкрепата на Сингъл Степ, ще могат да представят пред публика в новото ни креативно общностно пространство в София.

Copy of CampOUT FACEBOOK (1)

Работилницата ще се проведе от 21-ви до 26-ти август 2020 в София. Всички разходи за хотел и транспорт ще бъдат покрити от нас. Одобрените участници, които живеят в София също ще бъдат настанени в хотел.

За да се включите, трябва да преминете през процес на кандидатстване, който e отворен до 15 юли. Трябва да имате навършени 18 години.

Бъдете максимално изчерпателни във формата по-долу и споделете колкото се може повече от вашите творби. След крайния срок ще ви изпратим обратна връзка и ще ви пишем с детайли за следващите стъпки.

Очаквайте подробности за всеки от менторите ни съвсем скоро: следете сайта и профилите ни в Facebook и Instagram за повече информация за тях.

Ако имате някакви въпроси, не се колебайте да ни пишете на


CampOUT 2020 е част от тригодишния проект „Овластяване на млади ЛГБТИ хора чрез достъп до услуги, мотивация и фокусирана промяна на политики“, който се изпълнява с финансова подкрепа, предоставена от Исландия, Лихтенщайн и Норвегия по линия на Финансовия механизъм на ЕИП. Основната цел на проекта е подкрепа и овластяване на млади ЛГБТИ хора и работещите с тях професионалисти.

Цялата отговорност за съдържанието на тази рубрика се носи от фондация „Сингъл Степ“ и при никакви обстоятелства не може да се приема, че то отразява официалното становище на Финансовия механизъм на ЕИП и Оператора на Фонд Активни граждани България.