fbpx

Никола Иванов – гост – лектор в CampOUT

Стани част от най-новото общностно креативно пространство в София
03.08.2020
Кирил Христов с фотографията си “Love has no limits” спечели фотоконкурса ни Love is Love.
21.08.2020

Представяме ви следващия гост-лектор, който ще бъде част от CampOUT:

Никола Иванов работи като гримьор над 10 години по множество проекти в и извън България.

Още на 16 години, фокусиран предимно върху мода и шоубизнес, Никола започва да работи с голяма част от известните личности у нас по техните клипове, фотосесии и събития. Сред лицата, които е гримирал са Анелия, Галена, Мария Илиева, Николета Лозанова, Михаела Филева и много други.

Гримирал е моделите за кориците на много български списания сред които Amica, Grazia, Elle, Forbes и други .

През 2019-2020 има възможността да асистира на гримьора Георги Сандев по време на фотосесиите на няколко корици за различните издания на списание Vogue - Германия, Корея, Япония заедно със световноизвестни модели, сред които Adriana Lima, Doutzen Kroes, Bella Hadid, Vittoria Ceretti и други.


CampOUT 2020 е част от тригодишния проект „Овластяване на млади ЛГБТИ хора чрез достъп до услуги, мотивация и фокусирана промяна на политики“, който се изпълнява с финансова подкрепа, предоставена от Исландия, Лихтенщайн и Норвегия по линия на Финансовия механизъм на ЕИП. Основната цел на проекта е подкрепа и овластяване на млади ЛГБТИ хора и работещите с тях професионалисти.

Цялата отговорност за съдържанието на тази рубрика се носи от фондация „Сингъл Степ“ и при никакви обстоятелства не може да се приема, че то отразява официалното становище на Финансовия механизъм на ЕИП и Оператора на Фонд Активни граждани България.