fbpx

GenerationArt: Божидар Недялков – Bobby

Наташа Добрева с награда “Човек на годината”
15.12.2021
Фондация Сингъл Степ си търси проектен мениджър!
28.01.2022

Представяме ви Божидар Недялков : Стилист

Божидар Недялков или накрадко Bobby e истинско модно турнадо. Работи като стилист в единствения моден канал в България - Code Fashion TV.

Обича да нарушава правилата.Стилът му е уникален, като не може да се определи точно. Има нотки на BDSM и club kid. Често посяга и към модата от 40-те до 80-те години на миналия век.

За себе си казва, че е creative mess и стилът му не е за всеки. Стара се, когато облече някого той да се почувства секси, властен или както той го нарича “like a bad bitch”.

Обличал е едни от най-популярните лица в България като Азис, Прея, Дивна, Ива и Елена от I.V.A, Еddis . Повече за работата му може да откриете тук.


Боби е двадесет и третият участник, избран да бъде представен в GenerationArt – пространство, в което можеш да се изразиш и да покажеш своето изкуство. Ако и ти искаш да се включиш, поканата е отворена към хора от цялата страна, без краен срок – пиши ни на с кратко описание на жанра, в който работиш и какво е твоето послание чрез изкуството, което правиш. Без значение каква е твоята посока, какъв е твоят жанр и форма, нямаме търпение да споделиш работата си с нашата публика!От ноември 2019 г. GenerationArt е част от тригодишния проект „Овластяване на млади ЛГБТИ хора чрез достъп до услуги, мотивация и фокусирана промяна на политики“, който се изпълнява с финансова подкрепа, предоставена от Исландия, Лихтенщайн и Норвегия по линия на Финансовия механизъм на ЕИП. Основната цел на проекта е подкрепа и овластяване на млади ЛГБТИ хора и работещите с тях професионалисти.

Цялата отговорност за съдържанието на тази рубрика се носи от фондация „Сингъл Степ“ и при никакви обстоятелства не може да се приема, че то отразява официалното становище на Финансовия механизъм на ЕИП и Оператора на Фонд Активни граждани България.