Блог

Блог


сряда, 3 октомври 2018

10 силно препоръчителни филма от 2010 насам

Филмите с ЛГБТ тематика набират популярност, все повече и повече биват заснети и в днешен ден можем да се радваме на богат избор от такива .
понеделник, 17 септември 2018

Записа ли се за група?

Обещавам, че в този текст няма да има и думичка за статистиката, която „сочи” или пък за добрите практики в „Ню Йорк, Берлин и Дубай”.
вторник, 11 септември 2018

Носим преживяванията върху себе си

Дали бихме се държали за ръце с бившия ми приятел в Париж? Или в Ню Йорк или Файър Айлънд? Или в онези хубави части на Осло, приятелски очертани от момче, поканило ме на среща: “Тук можем да се държим за ръце. Там не можем да се държим за ръце.”

Моята история: доброволецът


Тук доброволците на "Сингъл Степ" ще споделят какво ги е мотивирало да работят за нашата кауза, какви са личните им истории и какво значи за тях възможността да помогнат
сряда, 19 септември 2018

Моята история: доброволецът V

Това е причината да вярвам, че от "Сингъл Степ" има огромна неписана, недостигната и непотърсена нужда – благодарение на тази кауза аз мога да опитам да помогна и да предпазя други хора...
вторник, 28 август 2018

Моята история: доброволците от САЩ (видео)

За цял един месец група от прекрасни петима млади и ентусиазирани американски студенти бяха доброволци в "Сингъл Степ", по време на тяхното пътуване до България.
събота, 17 февруари 2018

Моята история: доброволецът IV

Осъзнавам какъв късмет имам. Да имам родители, които ме разбират и приемат или поне се опитват, да имам колеги, които ценят работата, която върша и приятели, които да ме подкрепят и се радват за и с мен.