Кампании и новини

Нашите кампании


четвъртък, 31 май 2018

Бъди себе си

“Бъди себе си” се роди като малък, личен проект с цел да вдъхнови младите хора навсякъде по света да останат верни на себе си.
петък, 25 май 2018

Инициативата „Отбор с мечта“

Представяме ви най-новата ни инициатива "Отбор с мечта", която цели да събере благотворително средства и да популяризира три социални каузи чрез спортни предизвикателства и състезания.
вторник, 17 април 2018

Конкурс за есе: Какво преодолях, за да бъда себе си

Обявихме конкурс за есе по повод снимките на най-новия ни проект, като победителят ще ни дойде на гости по време на сета. Тук публикуваме топ три от най-добрите текстове.

Новини


понеделник, 11 юни 2018

Пред какво са изправени ЛГБТИ ученици в гимназиите?

За първи път в България, фондация “Сингъл Степ” и ресурсен център “Билитис” стартираме национално онлайн проучване за оценка на климата в средните училища, за да научим повече за преживяванията на ЛГБТИ младежи
четвъртък, 7 юни 2018

„Сингъл Степ“ работи с психолози от страната

В края на май 2018, екипът на "Сингъл Степ" проведе двудневно обучение на 8 психолози от 8 града в България: Пловдив, Стара Загора, Русе, Плевен, Кърджали, Варна и Бургас.
петък, 20 април 2018

Иван Димов закри тазгодишния TEDxAUBG

Нашият основател, Иван Димов бе последният говорител на събитието и неговият фокус бе върху... балони, снежинки и лицеви опори.

"Сингъл Степ" в медиите


понеделник, 4 юни 2018

„Сингъл Степ“ на гости при Милен Цветков

Николета Габровска и Иван Димов гостуваха на Милен Цветков, за да разкажат за работата си по повод новия сезон на Промяната
понеделник, 4 юни 2018

„Капитал“ със статия за ЛГБТИ хората в България

"Сингъл Степ", една от най-младите и амбициозни организации, ангажирани с ЛГБТИ темата у нас, съществува едва от година, но вече поддържа онлайн чат и безплатна телефонна линия за психологическа подкрепа на ЛГБТИ хора от цялата страна и техните семейства.
четвъртък, 5 април 2018

Николета и Анна на гости в „Евроком“

Николета Габроваска и Анна Жукивская разказаха за зрителите на Евроком за услугите, които "Сингъл Степ" предоставя, за новата телефонна линия, както и за проблемите, с които младите ЛГБТИ хора се сблъскват в България.