Кампании и новини

Нашите кампании


четвъртък, 31 май 2018

Бъди себе си

“Бъди себе си” се роди като малък, личен проект с цел да вдъхнови младите хора навсякъде по света да останат верни на себе си.
петък, 25 май 2018

Инициативата “Отбор с мечта”

Представяме ви най-новата ни инициатива "Отбор с мечта", която цели да събере благотворително средства и да популяризира три социални каузи чрез спортни предизвикателства и състезания.
вторник, 17 април 2018

Конкурс за есе: Какво преодолях, за да бъда себе си

Обявихме конкурс за есе по повод снимките на най-новия ни проект, като победителят ще ни дойде на гости по време на сета. Тук публикуваме топ три от най-добрите текстове.

Новини


вторник, 16 октомври 2018

Baringa тича за Сингъл Степ

Йордан Стефанов живее в Лондон и работи в Baringa, международна консултантска фирма. Свърза се с нас преди година с огромното желание да помогне на Сингъл Степ...
петък, 12 октомври 2018

Сингъл Степ партнира на Синелибри

Предлагаме възможност на МСМ да си направят напълно безплатен и конфиденциален тест за ХИВ вкъщи, без да се налага посещение в здравен център или среща с някого.
събота, 29 септември 2018

Безплатен конфиденциален орален тест за ХИВ вкъщи

Предлагаме възможност на МСМ да си направят напълно безплатен и конфиденциален тест за ХИВ вкъщи, без да се налага посещение в здравен център или среща с някого.

"Сингъл Степ" в медиите


сряда, 27 юни 2018

Иван Димов за Vesti.bg

Иван Димов разказва за силата да бъдеш себе си в интервю на Силвия Прибиловска за Vesti.bg, както и за работата на Сингъл Степ
сряда, 27 юни 2018

“Сингъл Степ” в “Преди Обед” БТВ

Бившият банкер Иван Димов и американският артист Едуард Грейнджър с въздействащо видео за бариерите, които прескачат хората с различна сексуалност.
понеделник, 4 юни 2018

“Сингъл Степ” на гости при Милен Цветков

Николета Габровска и Иван Димов гостуваха на Милен Цветков, за да разкажат за работата си по повод новия сезон на Промяната