Кампании и новини

Нашите кампании


вторник, 17 април 2018

Конкурс за есе: Какво преодолях, за да бъда себе си

Обявихме конкурс за есе по повод снимките на най-новия ни проект, като победителят ще ни дойде на гости по време на сета. Тук публикуваме топ три от най-добрите текстове.
сряда, 24 януари 2018

Кампанията на „Сингъл Степ“ в Промяната

Кампанията по онлайн гласуването за "Промяната" ни донесе много нови съмишленици, сериозно медийно отразяване и страхотна подкрепа.
неделя, 17 декември 2017

Не сте сами

Посвещаваме това видео на всички ЛГБТИ младежи, които са подложени на тормоз. "Сингъл Степ" предоставя онлайн чат, на който ще намерите разбиране и подкрепа. Не сте сами.

Новини


петък, 20 април 2018

Иван Димов закри тазгодишния TEDxAUBG

Нашият основател, Иван Димов бе последният говорител на събитието и неговият фокус бе върху... балони, снежинки и лицеви опори.
сряда, 11 април 2018

Стани част от холивудски филмов сет

Запознай с новото лице на Сингъл Степ, Робърт Мазър и с екипа ни от световно-известни филмови професионалисти, които ентусиазирано подкрепят Сингъл Степ и каузата ни.
сряда, 7 март 2018

Стартира телефонната ни линия за подкрепа: 0800 900 18

В продължение на работата ни за предоставяне на цялостни услуги в подкрепа на млади ЛГБТИ хора и техните близки, стартираме и телефонна линия...

"Сингъл Степ" в медиите


четвъртък, 5 април 2018

Николета и Анна на гости в „Евроком“

Николета Габроваска и Анна Жукивская разказаха за зрителите на Евроком за услугите, които "Сингъл Степ" предоставя, за новата телефонна линия, както и за проблемите, с които младите ЛГБТИ хора се сблъскват в България.
петък, 9 март 2018

Иван и Анна в „Преди обед“ по бТВ

Иван Димов и нашият психолог Анна Жукивская разказаха в ефира на бТВ за услугите, които "Сингъл Степ" предлага, както и за новите дейности, които планираме.
четвъртък, 28 декември 2017

„Сингъл Степ“ в подкрепа на ParaKids

В залата на Sport "R"Evolution в София се проведе благотворителен турнир по вдигане на тежести Max Out for Charity, по време на който силни мъже и жени даряваха сума по свое желание за всеки вдигнат килограм тежести.