Кампании и новини

Нашите кампании


сряда, 24 януари 2018

Кампанията на „Сингъл Степ“ в Промяната

Кампанията по онлайн гласуването за "Промяната" ни донесе много нови съмишленици, сериозно медийно отразяване и страхотна подкрепа.
неделя, 17 декември 2017

Не сте сами

Посвещаваме това видео на всички ЛГБТИ младежи, които са подложени на тормоз. "Сингъл Степ" предоставя онлайн чат, на който ще намерите разбиране и подкрепа. Не сте сами.
понеделник, 11 септември 2017

„Сингъл Степ“ в платформата GlobalGiving

"Сингъл Степ" завърши успешно Акселератора на дарителската платформа GlobalGiving, с което стана нейн редовен член и по този начин може да получава дарения от почти всяка държава в света...

Новини


четвъртък, 18 януари 2018

Започна онлайн гласуването за Промяната

"Сингъл Степ" е първата организация с ЛГБТИ кауза, която е селектирана като финалист в инициативата. Нашата задача е не просто да популяризираме...
четвъртък, 14 декември 2017

Работното време на чата през празничните дни

Онлайн чатът ще работи от 23-ти до 26-ти и от 30-ти декември до 01 януари, но с променено време: от 16:00 до 18:00 часа.
четвъртък, 5 октомври 2017

Фондация „Сингъл Степ“ завърши успешно Акселератора на GlobalGiving

Фондация „Сингъл Степ“ завърши успешно Акселератора на GlobalGiving и стана пълноправен член на платформата...

"Сингъл Степ" в медиите


четвъртък, 28 декември 2017

„Сингъл Степ“ в подкрепа на ParaKids

В залата на Sport "R"Evolution в София се проведе благотворителен турнир по вдигане на тежести Max Out for Charity, по време на който силни мъже и жени даряваха сума по свое желание за всеки вдигнат килограм тежести.
сряда, 29 ноември 2017

Позитивните новини на телевизия „Европа“

Иван разказа пред екип на телевизия "Европа", кои са последните позитивни новини, според него, както и каква е неговата лична позитивна новина...
четвъртък, 26 октомври 2017

Когато „Сингъл Степ“ се срещна с „Майко мила!“

"С двама такива ентусиасти в дългите и трудни пътешествия имах удоволствието да се запозная наскоро – те са Иван Димов и Николета Габровска от организацията "Сингъл Степ"..."