Кампании и новини

Нашите кампании


четвъртък, 31 май 2018

Бъди себе си

“Бъди себе си” се роди като малък, личен проект с цел да вдъхнови младите хора навсякъде по света да останат верни на себе си.
петък, 25 май 2018

Инициативата „Отбор с мечта“

Представяме ви най-новата ни инициатива "Отбор с мечта", която цели да събере благотворително средства и да популяризира три социални каузи чрез спортни предизвикателства и състезания.
вторник, 17 април 2018

Конкурс за есе: Какво преодолях, за да бъда себе си

Обявихме конкурс за есе по повод снимките на най-новия ни проект, като победителят ще ни дойде на гости по време на сета. Тук публикуваме топ три от най-добрите текстове.

Новини


събота, 11 август 2018

Започва набирането на нови доброволци

Имате ли желание и възможност да оказвате подкрепа? Търсим нови доброволци за екипа, който работи за онлайн чата и телефонната ни линия.
сряда, 27 юни 2018

Първа изложба на американския художник Eдуърд Грейнджър в София

В творбите си художникът използва много символи, най-вече кръг и роза. По думите му кръгът е вечен цикъл на личното пътуване към самооткриването и духовността.
понеделник, 11 юни 2018

Пред какво са изправени ЛГБТИ ученици в гимназиите?

За първи път в България, фондация “Сингъл Степ” и ресурсен център “Билитис” стартираме национално онлайн проучване за оценка на климата в средните училища, за да научим повече за преживяванията на ЛГБТИ младежи

"Сингъл Степ" в медиите


сряда, 27 юни 2018

Иван Димов за Vesti.bg

Иван Димов разказва за силата да бъдеш себе си в интервю на Силвия Прибиловска за Vesti.bg, както и за работата на Сингъл Степ
сряда, 27 юни 2018

„Сингъл Степ“ в „Преди Обед“ БТВ

Бившият банкер Иван Димов и американският артист Едуард Грейнджър с въздействащо видео за бариерите, които прескачат хората с различна сексуалност.
понеделник, 4 юни 2018

„Сингъл Степ“ на гости при Милен Цветков

Николета Габровска и Иван Димов гостуваха на Милен Цветков, за да разкажат за работата си по повод новия сезон на Промяната