fbpx

BeHuman(e) 2021 – благотворителният календар на Фондация Сингъл Степ и Фондация Шаро

GenerationArt: Емили Николова
22.11.2020
„Добре дошли в Чечня“ – разговор на живо със създателите на филма
25.11.2020

12 български звезди се събличат с кауза

Азис, Александра Петканова, Ваня Джаферович, Диляна Попова, Иво Аръков, Калин Врачански, Койна Русева, Краси Георгиев, Люси Дяковска, Николета Лозанова, Папи Ханс и Прея се включиха в календара BeHuman(e) 2021. Издаден от фондация Сингъл Степ и фондация „Шаро – подай лапа на изоставените“, календарът е изцяло с благотворителна цел и се стреми да насърчи доброто и човешкото в нас. Познатите и обичани български звезди свалиха дрехите си, за да покажат, че без дрехи и етикети в същността си сме просто хора. По този начин те решиха да изразяват съпричастността си с каузите на двете организации, създали този проект.

Към звездите се присъединиха и кученцата, които намериха свой дом, благодарение на фондация Шаро: Айрън, Амига, Ари, Вито, Дарк, Дикси, Домино, Зара, Мими, Мики, Тара и Чарли.

BeHuman(e) 2021 поставя началото на ежегодна традиция на партньорство между двете фондации, за повече приемане на различните сред нас и за насърчаване осиновяването на бездомни животни.

Кадрите на кученцата и техните известни човеци са снимани от признатия българския фотограф Костадин Кръстев – Коко. Календарът BeHuman(e) 2021 може да бъде закупен нашия онлайн магазин и е на стойност 20 лв.

За фондация „Шаро – подай лапа на изоставените“ Започнахме като група доброволци, обединени от любовта ни към животните. Нашата отдаденост към спасяването, лечението и грижите за бездомни кучета и котки, е помогнала на много животни да намерят дом и семейство, както и на много хора да променят нагласата си спрямо тях. Вдъхновени от тези резултати, създадохме нашата организация – фондация „Шаро – подай лапа на изоставените” и продължаваме да се борим за тези, които си нямат никого.

Всички приходи от продажбите на календара са с благотворителна цел.