Бъди себе си

Инициативата “Отбор с мечта”
25.05.2018
“Капитал” със статия за ЛГБТИ хората в България
04.06.2018

За да те вдъхновим да бъдеш себе си

“Бъди себе си” се роди като малък, личен проект с цел да вдъхнови младите хора навсякъде по света да останат верни на себе си. Създаден от “Сингъл Степ” с щедрата, про боно подкрепа на група международни професионалисти, компании и партньори, видеото е артистичен израз на смелостта, свободата да се изразяваш и създаваш общност.

“Исках да създам история за разкриване, която да е универсална, която всеки може да разбере по един или друг начин. Нещо, което да вдъхнови младите хора да бъдат себе си, използвайки паркура като метафора за намирането на сила в това да принадлежиш към по-голямо общество. Ако този филм помогне и на един човек, ще съм постигнал това, на което се надявах,” казва режисьора Сандро Супниг.

В главните роли на филма са немският актьор Робърт Маасер (“Mission Impossible - Rogue Nation”, “Sense8”), артистът Едуард Грейнджър от Ню Йорк, както и група млади българи, които се занимават с паркур. Оператор е Джалалудин Траутман.

Филмът е сниман в София с подрекпата на B2Y Productions, Havas Bulgaria, Supreme Music, Matheis Casting, Американското посолство в София, Telus International Europe и Open Society Foundations.

“Преди една година имах в главата си образа на младо момче, застанало на ръба на скала, в пълно отчаяние. Той поема една важна стъпка… Изключително благодарен съм на всички от невероятния екип, който създаде “Бъди себе си”, за тяхната отдаденост и енергия,” казва Иван Димов, основател на “Сингъл Степ”.

"Робърт Мазер: Изключително важно е да бъдем себе си