fbpx

Сингъл Степ – член на WPATH.org

GenerationArt: Богомил Богомилов
13.08.2021
GenerationArt: Ясен Неделчев
17.09.2021

От създаването си досега Сингъл Степ не изневерява на постоянството си в психологическата, правна и здравна подкрепа на транс хора от различни възрасти.

За да можем да предоставяме адекватна и професионална помощ, сме следвали неотлъчно стандартите на World Professional Association for transgender health \ WPATH.org за работа с хора с различна полова идентичност и техните семейства.

Горди сме да съобщим, че преди няколко дни Анна Жукивская, координатор на програмата за психологическа подкрепа към Сингъл Степ, официално бе приета като пълноправен член на тази световна професионална общност, която стъпва на дългогодишен опит във формирането и развиването на добри практики в психологическата, здравна и правна подкрепа на транс хора.

"Членството ни в тази асоциация дава не само достъп до най-новите научни публикации и обучения в сферата на медицинските, здравни и психологически аспекти в подобряване на качеството на живот на транс хората, но и гарантира контакт с други професионалисти в гилдията, както и обмен на опит с тях. Това за нас като организация и лично за мен като терапевт, който активно работи с транс хора индивидуално, в двойка и с цялото семейство, е изключително ценно."