fbpx

Предстоящо събитие: Similarity in Variance | Самостоятелна изложба на Атанас Буковинов

Министерство на правосъдието предлага по-високи наказания за убийство и побой на лица с хомосексуална ориентация
09.08.2022
Откриване на “Similarity in Variance” – самостоятелна изложба на Атанас Буковинов
02.09.2022

Фондация Сингъл Степ с удоволствие ви кани на откриването на самостоятелната изложба на Атанас Буковинов “Similarity in Variance”. Заповядайте в общностното пространство The Steps на 01.09. в 19:00ч, за да се насладим заедно на най-новите картини на талантливия илюстратор на по чаша вино в компанията на автора.

Атанас Буковинов е илюстратор от София, когото вече сме представяли на публиката като част от проекта ни GenerationArt. Чрез интереса си към изобразителното изкуство Атанас успява да открие плакатното изкуство, което след това играе и ключова роля в любовта му към илюстрацията. Атанас специализира в модни и портретни илюстрации. Работи и по проекти за архитектура и линогравюра. Използва различни медиуми, които включват туш, пастел, гваш и техники за колажиране. Повече за Атанас можете да научите на неговия уебсайт.

Изложбата ще бъде отворена за посещение между 1 и 10 септември в The Steps на ул. Братя Миладинови 12.

Изложбата е част от тригодишния проект „Овластяване на млади ЛГБТИ хора чрез достъп до услуги, мотивация и фокусирана промяна на политики“, който се изпълнява с финансова подкрепа, предоставена от Исландия, Лихтенщайн и Норвегия по линия на Финансовия механизъм на ЕИП. Основната цел на проекта е подкрепа и овластяване на млади ЛГБТИ хора и работещите с тях професионалисти.

Цялата отговорност за съдържанието на тази рубрика се носи от фондация „Сингъл Степ“ и при никакви обстоятелства не може да се приема, че то отразява официалното становище на Финансовия механизъм на ЕИП и Оператора на Фонд Активни граждани България.