fbpx

Платформата за онлайн обучение CommonPoint е отворена за регистрация!

Молба на две българки за регистрирано партньорство се разглежда в съд у нас
22.07.2022
Четвърти пациент в света напълно излекуван от ХИВ след трансплантация на костен мозък
29.07.2022

Фондация Сингъл Степ има удоволствието да представи завършената платформа за безплатно онлайн обучение на подкрепящи специалисти по проекта CommonPoint.

Платформата вече е отворена за регистрация

Платформата цели да предостави иновативни методи и ресурси за обучение на подкрепящи специалисти в областта на психичното здраве за качествената подкрепа на ЛГБТКИ+ хора. Налична на пет езика, платформата предлага 7 общи и 4 специфични модула с полезна информация, безплатни материали, упражнения и видеа за професионално развитие в областта на подкрепящата работа с ЛГБТКИ+ хора. Освен обучителните модули, платформата предоставя и свободен достъп до безплатния наръчник за обучители на английски език, изготвен като част от онлайн обучението.

Методологията на онлайн обучението е разработена в рамките на проекта CommonPoint от консорциум от четири европейски партньори, а именно: Háttér Society (Унгария), Лесбийска организация Риека – LORI (Хърватия), Прага Прайд (Чехия) и Фондация „Сингъл Степ“ (България), съфинансиран по програма „Еразъм+“ на Европейския съюз.

Научете повече за проекта и за онлайн обучението тук